Σοφία Βόσσου: Το συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το νοσοκομείο – «Ποτέ δεν το βάζουμε κάτω»

January 20, 2022


Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βόσσου, με την ίδια να περιγράφει πώς πέρασε τις δύσκολες ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, όπου είχα φτάσει 37 κιλά.Ό…


Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βόσσου, με την ίδια να περιγράφει πώς πέρασε τις δύσκολες ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, όπου είχα φτάσει 37 κιλά.

Όπως βλέπουμε κι από το στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια προσπαθούσε να το διακωμωδήσει όσον περισσότερο μπορούσε προκειμένου να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Το βίντεο της Βόσσου μέσα από το νοσοκομείο

«ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ????????????????????και την έβγαλα ΚΑΘΑΡΗ θέλει ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ …….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεό της η Σοφία Βόσσου.

«Τρεφόμουν με παρεντερικές!»

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βόσσου μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα χειρουργεία λόγω προβλημάτων με την υγεία της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για όλα όσα έζησε.

Κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά να περπατάει και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα έκατσε στην πολυθρόνα και τους συγκλόνισε όλους με την μάχη που έδωσε.

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο – δείτε αναλυτικά το περιστατικό – . Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.