Κυριάκος Μητσοτάκης: Από την καμπίνα ενός μαχητικού F-16 το 1991, στο Rafale 30 χρόνια μετά

January 20, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από τη Νέα Αγχίαλο το 1992, στην οποία απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατ…



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από τη Νέα Αγχίαλο το 1992, στην οποία απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο υπηρετούσε τη θητεία του ως νεαρός σμηνίτης είχε ζήσει από κοντά τους χειριστές των μαχητικών αεροσκαφών, ενώ είχε επισκεφθεί την συγκεκριμένη Πτέρυγα Μάχης (111), στις 2 Ιουλίου του 2019, σε μία από τις τελευταίες περιοδείες του πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι χθες ο ίδιος βρέθηκε στην Τανάγρα, όπου παρέστη στην τελετή παραλαβής των ολοκαίνουριων μαχητικών αεροσκαφών Rafale.

Η φωτογραφική κάμερα, μάλιστα, τον απαθανάτισε πάνω στη σκάλα του πιλοτηρίου, του Rafale, του πρώτου νέου μαχητικού που απέκτησε η ελληνική Πολεμική Αεροπορία μετά από πολλά χρόνια.


Οι δύο πανομοιότυπες φωτογραφίες με 30 χρόνια διαφορά δείχνουν την ξεχωριστή αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Πολεμική Αεροπορία και το προσωπικό τους.

Η πρώτη από τη Νέα Αγχίαλο το μακρινό 1992, νεαρός σμηνίτης, όπου υπηρέτησε τη θητεία αμετάθετος ως πολύτεκνος. Η δεύτερη, χθες, στην πολύ πιο κοντινή στην Αθήνα, Τανάγρα, όπου παρέστη στην τελετή παραλαβής των ολοκαίνουριων μαχητικών αεροσκαφών Rafale.


Δείτε τις φωτογραφίες


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.