Μπέττυ Μαγγίρα – «Ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Το βλέπω χιουμοριστικά…»

January 17, 2023


«Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο.Ενώ πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζηρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώ…


«Η αλήθεια είναι ότι ο Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας. Εγώ το βλέπω πάρα πολύ χιουμοριστικά όλο αυτό. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο.

  • Είπε και η Σίσσυ ότι ο Κωνσταντίνος καμιά φορά τα έλεγε αφιλτράριστα. Μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της και μετά πήγαν και του είπαν, “τι πήγες και είπες στην Μπέττυ, ήταν καλεσμένη μας”. Παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να θέλει μια μια να μας βγάλει από τη μέση», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας σήμερα μέσα από την εκπομπή της μετά την αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ενώ πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει το γεγονός πως αφού η Ζηρδέλη είναι πίσω, έχει περισσότερο λογική να βγει μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να πάει να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα ο Κωνσταντίνος μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλήθεια σας το λέω και όταν μου το είπε, πάγωσα! Είναι μία πολύ χιουμοριστική απάντηση του Βασάλου σε αυτά που λεγόντουσαν εκείνη την ώρα αλλά που δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα και ειδικά στον καλεσμένο. Μετά που έφυγα λέω, «κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος». Με έβαλε σε σκέψεις».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.