”Survivor All Star”- Βρισηίδα Ανδριώτου – «Να σας πω ότι δεν είμαι ακόμα πάρα πολύ καλά»

January 17, 2023


Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star» καθώς δεν ήταν καλά τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. «Εύχομαι να είστε εσείς καλά. Εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου και προσαρμόζομαι γιατί είχαμε αφήσει χάος με τον Σπύρο. Να σας πω ότι δεν είμαι ακόμα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά στόρι και θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτά! Φιλάκια!», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώ…


Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star» καθώς δεν ήταν καλά τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

 

«Εύχομαι να είστε εσείς καλά. Εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου και προσαρμόζομαι γιατί είχαμε αφήσει χάος με τον Σπύρο. Να σας πω ότι δεν είμαι ακόμα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά στόρι και θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτά! Φιλάκια!», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μιλώντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.