Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

January 16, 2023


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του MasterChef. Ο γνωστός σεφ, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, και στον γιο τους.Στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον Λεωνίδα…


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του MasterChef. Ο γνωστός σεφ, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, μίλησε για όλα και φυσικά αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, και στον γιο τους.

Στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τα δώρα, που προσφέρει σε όλους τους καλεσμένους της.

Ένα από τα αυτά, λοιπόν, ήταν μια ξύλινη επιφάνεια κοπής, η οποία πάνω έγραψε: «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου» και όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλοςτην αντίκρισε αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στον τεσσάρων μηνών γιο του.

«Αααα, θα το δώσω στον Κίμωνα», είπε ο σεφ αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα που θα πάρει το παιδάκι του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.