Επέστρεψαν οι Alcatrash στο Καλό Μεσημεράκι – «Αναστήθηκαν ρε παιδιά»

January 11, 2022


Στο Καλό Μεσημεράκι επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) οι Alcatrash, οι οποίοι έλειπαν τις τελευταίες μέρες, μιας και είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό.«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλα…


Στο Καλό Μεσημεράκι επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) οι Alcatrash, οι οποίοι έλειπαν τις τελευταίες μέρες, μιας και είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα, κολλήσαμε τη μισή μπάντα Alcatrash COVID. Να ‘ναι καλά, περαστικά στα παιδιά. Αυτά είναι σαν ξαδέρφια που βρίσκονται και το ένα κολλάει το άλλο με διαφορά ημερών. Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να επιστρέψουν», ειχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής.

Ωστόσο, η αγαπημένη μουσική μπάντα επέστρεψε στην εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς τους υποδέχτηκε θερμά στην εκπομπή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανάσταση! Αναστήθηκαν ρε παιδιά! Ήρθε η μπαντάρα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.