Βασίλης Ζούλιας: «Ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο» – Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

January 11, 2022


Με κορωνοϊό νόσησε για δεύτερη φορά ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή t-live και περιέγραψε την περιπέτειά του με τον ιό.«Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και εί…


Με κορωνοϊό νόσησε για δεύτερη φορά ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή t-live και περιέγραψε την περιπέτειά του με τον ιό.

Η αποκάλυψη του Ζούλια για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και είχα το πιστοποιητικό νόσησης. Μόλις ολοκληρώθηκε το διάστημα του πιστοποιητικού και σκεφτόμουν να εμβολιαστώ, ήρθε η δεύτερη νόσηση. Οπότε τώρα θα έχω άλλο πιστοποιητικό. Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο. Τέτοια διαφορά.

Η πρώτη φορά με επηρέασε πολύ σε ψυχολογικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δε μπήκα στο νοσοκομείο βέβαια γιατί είχα ήπια συμπτώματα, απλά μου κράτησε πολύ. Ένα μήνα έκατσα στο σπίτι. Ταλαιπωρήθηκα. Την πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα, τη δεύτερη φορά τίποτα», κατέληξε ο σχεδιάστης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.