Νίκος Μουτσινάς: «Δοκίμασε και νυφικό! Υπερβολή» – Το σχόλιο του για τον φημολογούμενο γάμο Βανδή με Μπισμπίκη

January 11, 2022


Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχουν αποφασίσει μέσα στο 2022 να παντρευτούν, μιας και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.Τόσο η τραγο…


Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχουν αποφασίσει μέσα στο 2022 να παντρευτούν, μιας και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο ο ηθοποιός δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, ενώ μάλιστα φημολογείται πως η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες νυφικού.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός θέλησε να σχολιάσει μέσα από την σημερινή (10/1) του εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

Το σχόλιο του Μουτσινά για τον γάμο Βανδή – Μπισμπίκη

«Παντρεύεται η Βανδή. Βέβαια, κλείσανε εκκλησία. Ρε, δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι αλήθεια. Α, υπάρχουν φήμες. Ε, θα το είπε ένας πάτερ σε έναν άλλο… Δοκίμασε λέει και νυφικό. Υπερβολή. Δεν ήταν με covid η κοπέλα; Που το δοκίμασε; Virtual; Μπαμ, μπαμ… Τώρα για πότε δεν είπανε, μετά τον Μάρτιο φαντάζομαι που θα χουμε τελειώσει με τον covid και σαν ανθρωπότητα. Με το καλό, μπράβο» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.