Κάτια Ζυγούλη: Το ασύλληπτο ποσό που έχει πάρει για μία φωτογράφιση

January 11, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία όπως είπε ή…


Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία όπως είπε ήταν ένα από τα μοντέλα που είχε δώσει τα περισσότερα χρήματα.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι άλλωστε ένα από τα κορυφαία μοντέλα που έχουν περάσει από τη χώρα μας, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν εξελίξεις και με την τηλεοπτική της καριέρα.

Οι δηλώσεις του Μάκη Τσέλιου για την Κάτια Ζυγούλη

«Δεν έπεσα ποτέ ούτε οικονομικά γιατί είχα ένα μέτρο. Παρόλο που είχα μεγάλες απώλειες. Όταν πέθανε ο Βασίλης, εγώ είχα χαλάσει μια περιουσία ολόκληρη δική μου και δική του. Χρωστούσα τότε στην αγορά 130 εκ. δραχμές. Τα πλήρωσα όλα δουλεύοντας και δεν έχει άνθρωπος να πει πάνω σε αυτό κάτι κακό για εμένα. Κυνηγούσα τα μοντέλα να τα πληρώσω.

Τα περισσότερα λεφτά που έχω δώσει σε μοντέλα είναι στην Κάτια Ζυγούλη, στον Γιάννη Σπαλιάρα, στον Αλέξανδρο Παρθένη και στην Εβελίνα Παπαντωνίου. Κάτι εκατομμύρια… για μία φωτογράφιση», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.