Αντελίνα Βαρθακούρη: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη

January 10, 2024


Η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους στο διαδίκτυο που εκμεταλλεύτηκαν την ανανεωμένη εικόνα τηςΘύμα διαδικτυακής απάτης φέρεται να έπεσε η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο μετά την επιστροφή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άκρως ανανεωμένη εικόνα. Το περιστατικό έκανε γνωστό ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Χάρης Βαρθακούρης, με ένα story στο Instagram.Ο τραγουδιστής έλα…


Η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους στο διαδίκτυο που εκμεταλλεύτηκαν την ανανεωμένη εικόνα της

Θύμα διαδικτυακής απάτης φέρεται να έπεσε η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο μετά την επιστροφή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άκρως ανανεωμένη εικόνα.

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Χάρης Βαρθακούρης, με ένα story στο Instagram.

Ο τραγουδιστής έλαβε ένα μήνυμα από follower, που τον ρωτούσε εάν κάποιο σκεύασμα που δήθεν χρησιμοποίησε η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι αποτελεσματικό και έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Κύριε Χάρη, συγγνώμη που σας ενοχλώ, θα ήθελα να σας ρωτήσω. Αυτό είναι αλήθεια;

Παλεύω κι εγώ να χάσω, γι’ αυτό σας ρωτάω. Ευχαριστώ πολύ» έγραφε το μήνυμα που έλαβε στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης.

Το μήνυμα συνοδευόταν από φωτογραφία με την Αντελίνα Βαρθακούρη, παλαιότερα, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για απάτη.

«Πάμε άλλη μία. Οποιαδήποτε διαφήμιση σκευάσματος με τη γυναίκα μου είναι ΑΠΑΤΗ!», έγραψε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.