Την πιο σωστή συμβουλή για τα κιλά των γιορτών την έδωσε η Κουρούπη

January 10, 2024


«Να μην τρελένεστε» προτείνει η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μαζί με ακόμα 2-3 tips σε όσους θέλουν να χάσουν τα κιλά των γιορτών και όλοι συμφώνησαν μαζί της.Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη που φέτος απολαμβάνουμε στα «Στα Σύνορα» μέσα από τη συχνότητα του Star, τα τελευταία χρόνια ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, καθόλου ζωικά προϊόντα και γuμναστική …


«Να μην τρελένεστε» προτείνει η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη μαζί με ακόμα 2-3 tips σε όσους θέλουν να χάσουν τα κιλά των γιορτών και όλοι συμφώνησαν μαζί της.

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη που φέτος απολαμβάνουμε στα «Στα Σύνορα» μέσα από τη συχνότητα του Star, τα τελευταία χρόνια ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά, καθόλου ζωικά προϊόντα και γuμναστική σε εβδομαδιαία βάση. Κάπως έτσι άλλωστε, έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ γuμνασμένο σώμα, όπως φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media της κατά τη διάρκεια της γuμναστικής της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.