Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Όσο είναι ο Άκης Πετρετζίκης στην τηλεόραση, δεν αξίζει να κάνω εκπομπή»

January 10, 2023


Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο νικητής του Master Chef 6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το reality μαγειρικής και τα βήματα που ακολούθησε στη συνέχεια.«Σαν νικητής του παιχνιδιού θεωρώ ότι μου έχει κάνει μόνο καλό. Έχεις πιο πολλές ευκαιρίες, κάνει καλό στη δουλειά σου και είναι και λίγο το πώς θα το διαχειριστείς σαν άνθρωπος» δηλώνει ο …


Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο νικητής του Master Chef 6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην εμπειρία που του άφησε το reality μαγειρικής και τα βήματα που ακολούθησε στη συνέχεια.

«Σαν νικητής του παιχνιδιού θεωρώ ότι μου έχει κάνει μόνο καλό. Έχεις πιο πολλές ευκαιρίες, κάνει καλό στη δουλειά σου και είναι και λίγο το πώς θα το διαχειριστείς σαν άνθρωπος» δηλώνει ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος για τη ζωή του μετά τη νίκη στο Master Chef.

Τι έκανε με το έπαθλο των 50.000 ευρώ; Ο ίδιος απαντά: «Όπως τα πήρα, έτσι τα έδωσα στη μάνα μου που έχει έναν λογαριασμό στον οποίο εγώ δεν έχω πρόσβαση. Τα έχω αφήσει εκεί, γιατί σίγουρα έχω κάποια πλάνα για το μέλλον που θέλω να γίνουν».

Για την πρόταση από το Star να συμμετάσχει στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αναφέρει: «Με πλησίασε το κανάλι για το πρωινό και λέω: δεν το δοκιμάζεις μια φορά; Δεν θα ‘χεις ξανά την ευκαιρία. Οπότε έτσι δέχθηκα. Είναι κάτι διαφορετικό από την κουζίνα, είμαι λίγο έξω απ’ τα νερά μου καμιά φορά αλλά οκ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.