Εύα Καϊλή: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της – Τι όνομα θα της δώσει;

January 10, 2022


Δηλώσεις στην εκπομπή Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) η Εύα Καϊλή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της και στις λεπτομέρειες της βάφτισης της, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε…


Δηλώσεις στην εκπομπή Τι λες Τώρα έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (10/1) η Εύα Καϊλή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της και στις λεπτομέρειες της βάφτισης της, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε και το όνομα που θα της δώσει.

Οι δηλώσεις της Εύας Καϊλή

«Είμαστε κυρίως στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, αλλά βρεθήκαμε στην Ιταλία για τις γιορτές και μείναμε παραπάνω λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν στα ταξίδια.

Ελπίζω ότι θα βαφτίσουμε τη μικρή μέχρι το Πάσχα ή έως το καλοκαίρι. Θα βαφτιστεί εδώ στην Ελλάδα ως χριστιανή ορθόδοξη.

Συναποφασίσαμε το όνομα. Εγώ ήθελα πολύ το όνομα να έχει ελληνικές ρίζες και ετυμολογία και εκείνος (σ.σ. ο Φραντζέσκο Τζόρτζι) ήθελε να μπορεί να λειτουργεί και να είναι ωραίο όνομα και στα ιταλικά. Το Αριάδνη λοιπόν είδαμε ότι στα ιταλικά είναι Arianna και μας άρεσε πολύ η ιστορία της Αριάδνης με τον μίτο», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Καϊλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.