Ρίκα Διαλυνά: «Οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη για να με φωτογραφήσουν, εμένα ήξεραν»

January 10, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δη…



Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την ταινία Διπλοπενιές.


«Όταν γύρισα την ταινία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ, έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη, να τα σπάσουν. Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Όταν βγήκα εγώ, χειροκροτούσαν όλοι, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη για να με φωτογραφήσουν, γιατί εμένα ήξεραν», είπε η Ρίκα Διαλυνά.


«Όταν ήμουν μικρή, οι φίλες της μαμάς μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μικρή ήμουν ασχημόπαπο, μαυροτσούκαλο και κοντό. Όταν πήγα στα καλλιστεία και βγήκα Σταρ Ελλάς ήμουν 1.65. Ο μπαμπάς μου δεν ήρθε στα καλλιστεία, η μαμά μου ήρθε με το ζόρι», πρόσθεσε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.