Περνάει βαριά τον κορωνοϊό η Μαρία Ηλιάκη – Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που έχει

January 10, 2022


Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία χθες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περν…


Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία χθες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τον κορωνοϊό

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.