«Έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν» – Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

January 10, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη που είχε δώσει πριν από κάποια χρόνια με ένα ψυχοσωματικό …


Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (9/1) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μάχη που είχε δώσει πριν από κάποια χρόνια με ένα ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Το μοντέλο αντιμετώπισε και πριν από λίγες εβδομάδες ένα πρόβλημα με την υγεία του (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε

«Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δε μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον. Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου προσφέρουν. Κι όμως ήταν τεράστιο λάθος. Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν. Ήταν όλα πεντακάθαρα. Είχα πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα.

Με επισκέφθηκε ένας ψυχολόγος στην αρχή και ξεκίνησε να μου μιλάει και λέει “ok υπάρχουν θέματα”. Συνήθως αυτά τα προβλήματα με χτυπούν στα γυναικολογικά, γι’ αυτό έχω κάνει και 6-7 μήνες που να μη λειτουργεί ο κύκλος μου. Επίσης, με χτύπησε στα μαλλιά, κοιμήθηκα και ξύπνησα, και υπήρχε μία γραμμή με λευκές τρίχες στη ρίζα. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.