Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά για τον Κώστα Βουτσά – «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια»

January 10, 2022


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “DocVille” και τον Αντώνη Μποσκοϊτη παραχώρησε πρόσφατα η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκε…


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο “DocVille” και τον Αντώνη Μποσκοϊτη παραχώρησε πρόσφατα η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνος βρισκόταν στην εντατική.

Η αποκάλυψη της Ντενίση για τον Βουτσά

«Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη “Σμύρνη”. Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια του το λέμε ακόμη. Μου τηλεφωνούν μια μέρα και μου λένε “έλα από την εντατική, είναι με κλειστά μάτια και δεν τα ανοίγει καθόλου”.

Πάω, μπαίνω μέσα με την κόρη του, τη Θεοδώρα, τον βλέπω με τα σωληνάκια και του λέω “Κώστα, άνοιξε τα μάτια σου να δω ότι με ακούς. Πρέπει να συνέλθεις γιατί έχουμε να κάνουμε την ταινία”. Άνοιξε τα μάτια του, με κοίταξε… “Καν’ το ξανά να βεβαιωθώ” επέμεινα. Το ξανάκανε, τα ξανάνοιξε και τον χειροκροτήσαμε. Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», είπε η Μιμή Ντενίση, η οποία πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στην παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη.

Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση μπροστά στις κάμερες

Έξαλλη έγινε η Μιμή Ντενίση μπροστά στις κάμερες, όταν οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν στην πρεμιέρα της παράστασης “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”. Οι ερωτήσεις τους λοιπόν για την κόρη της, την έκαναν έξαλλη και τους είπε πως αν συνεχίσουν θα αναγκαστεί να σταματήσει.

Αρχικά όταν την ρώτησαν πως ήταν η συνεργασία με την κόρη της που ανέλαβε κάποιο κομμάτι από την παραγωγή της ταινίας είπε νευριασμένη «Όχι παιδιά, αυτό είναι μια ανοησία που διάβασα. Δεν ανέλαβε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Μα, είναι δυνατόν; Τι βλακείες είναι αυτές; Η κόρη μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή σπουδάζει business είπα ότι ασχολείται με τα τιμολόγια, με τις καταγραφές. Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες»

Όταν στην συνέχισαν αναρωτήθηκαν αν την ενοχλούν αυτά που γράφονται απάντησε μετά το ξέσπασμα της για τις καταγγελίες: «Θα σας κόψω! Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ».

Στο τέλος μάλιστα αντέδρασε λέγοντας «Θα πούμε για την παράσταση σήμερα, ούτε για την κόρη μου, αλλά ούτε και για την ταινία. Εδώ είμαστε για την παράσταση, σας παρακαλώ πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.