Μαυρίκιος Μαυρικίου: Βίντεο από την πρόταση γάμου στην σύντροφό του – Φανερή η συγκίνησή της

January 10, 2022


Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιας και τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την 22χρονη Ιλάειρα και μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου.Το ζευγάρι βρισκόταν σ…


Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιας και τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με την 22χρονη Ιλάειρα και μάλιστα της έκανε πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Αράχωμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και εκείνο το βράδυ ο 30χρονος θεατρικός παραγωγός την ζήτησε για γάμο. Οι δυο τους μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (9/1) στην εκπομπή Τι λες τώρα και μεταξύ άλλων προβλήθηκε κι ένα βίντεο με την πρόταση που έκανε ο Μαυρίκιος στην αγαπημένη του.

Ο ίδιος βλέπουμε να βγάζει το δαχτυλίδι από ένα υποτιθέμενο χαλασμένο μικρόφωνο και το δίνει γονατιστός στην Ιλάειρα με την ίδια φυσικά να απαντά θετικά.

Η πρόταση γάμου του Μαυρίκιου στην αγαπημένη του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.