Σασμός: Πριν την επιστροφή, η Τζομπανάκη ευχήθηκε στον άντρα της

January 9, 2024


Τα συγκινητικά λόγια για τον εγγονό της και ο έρωτας με τον σύζυγό της. Η Μαρία Τζομπανάκη ετοιμάζεται ως Καλλιόπη στον Σασμό και για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Το έχουμε ξαναπεί πως δίχως τη Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη, ο Σασμός δεν θα ήταν ο ίδιος. Η σειρά έρχεται με νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου και εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις, οδηγώντας μία υπόθ…


Τα συγκινητικά λόγια για τον εγγονό της και ο έρωτας με τον σύζυγό της. Η Μαρία Τζομπανάκη ετοιμάζεται ως Καλλιόπη στον Σασμό και για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Το έχουμε ξαναπεί πως δίχως τη Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη, ο Σασμός δεν θα ήταν ο ίδιος. Η σειρά έρχεται με νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου και εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις, οδηγώντας μία υπόθεση στα άκρα, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Η ηθοποιός η οποία βρέθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων στην Αμερική, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε την πιο τρυφερή στιγμή της με τον εγγονό της Αχιλλέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.