Έκτακτο – Νεκρή αγαπημένη ηθοποιός σε ηλικία 69 ετών

January 8, 2024


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σίντι Μόργκαν σε ηλικία 69 ετών. Η σταρ που ήταν γνωστή για τον ρόλο της «Λόρα» στο «Tron» και της «Λέισι Άντεραλ» στο «Caddyshack» βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στη λίμνη Worth Beach της Φλόριντα.Ωστόσο, μια έντονη οσμή από το εσωτερικό του τον έκανε να ανησυχήσει και να καλέσει τις Αρχές. Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το άψυχο σώμα της Μόργκαν. Η ηθοποιός εθεάθη τ…


Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Σίντι Μόργκαν σε ηλικία 69 ετών. Η σταρ που ήταν γνωστή για τον ρόλο της «Λόρα» στο «Tron» και της «Λέισι Άντεραλ» στο «Caddyshack» βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στη λίμνη Worth Beach της Φλόριντα.

  • Σύμφωνα με το TMZ, ο συγκάτοικός της διαπίστωσε τον θάνατό της, όταν γυρνώντας σπίτι από τις διακοπές του, χτύπησε την πόρτα του υπνοδωματίου της, αλλά δεν άκουσε καμία απάντηση.

Ωστόσο, μια έντονη οσμή από το εσωτερικό του τον έκανε να ανησυχήσει και να καλέσει τις Αρχές. Όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το άψυχο σώμα της Μόργκαν. Η ηθοποιός εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή από τον συγκάτοικό της στις 19 Δεκεμβρίου. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, ο θάνατός της οφείλεται μάλλον, σε φυσικά αίτια. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.