Μεγαλείο ψυχής από την Τατιάνα Στεφανίδου, ράγισε τις καρδιές σε όλους μέσα στο σπίτι

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η Τατιάνα Στεφανίδου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []…



Στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η Τατιάνα Στεφανίδου.


Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εκπομπή T-live βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τα «Παιδικά Χωριά SOS», με μία μεγάλη προσφορά.

Η ιδιαίτερη προσφορά της Τατιάνας Στεφανίδου


Η σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τα «Παιδικά Χωριά SOS» μετρά 15 χρόνια όταν για πρώτη φορά το 2007 επισκέφτηκε και γνώρισε τα παιδιά. Από τότε κάθε χρόνο η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της στηρίζει το Σωματείο.

Φέτος η αγκαλιά μεγάλωσε για να κλείσει ακόμη περισσότερα παιδιά. Από τις 28 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, οι τηλεθεατές του Alpha μέσα από «κλήσεις αγάπης», δηλαδή, τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων βοήθησαν με τις προσφορές τους να συγκεντρωθεί το σημαντικό ποσό των 143.560€ που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών ώστε να συνεχίσουν να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που τους παρέχει ασφάλεια και σεβασμό.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.