Η Μαρία Αντουλινάκη αποκαλύπτει: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»

January 5, 2022


Η Μαρία Αντουλινάκη αποκαλύπτει: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»



Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για τον Σπύρο Μπιμπίλα.


Η ηθοποιός μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχω πέσει σε επαγγελματικές παγίδες, κάποιες φορές δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου».

Μαρία Αντουλινάκη: Η θέση της για το κίνημα metoo

Η ίδια στη συνέχεια μιλώντας για όσα ήρθαν «στο φως» μέσα στη χρονιά που πέρασε, και το ελληνικό MeToo ανέφερε: «Το 2021 δεν κάναμε θέατρο και είπαμε να τα βγάλουμε όλα. Τώρα όλοι στο θέατρο ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα. Αυτά που ακούσαμε αγγίζουν τη διαστροφή».

«Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δουλειά. Τη μια φορά που μου συνέβη ήμουν με βαριά συμπτώματα κατάθλιψης και δεν ήθελα να μπαίνω στο θέατρο. Όταν ήμουν καλά και μου συνέβη η κακοποιητική συμπεριφορά έβαλα όρια», είπε περιγράφοντας την προσωπική της εμπειρία με κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο.


Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντουλινάκη για τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Η μάχη με την κατάθλιψη δεν έχει τέλος. Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία και βλέπω αποτελέσματα», είπε η Μαρία Αντουλινάκη, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

«Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω αυτή την δουλειά. Δούλευα σαν baby-sitter, σερβιτόρα, αλλά αυτές οι δουλείες δεν ήταν για μένα, μεγάλωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.