Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Ωραίο το έργο, αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός»

January 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την δική του ανάλυση έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος για όσουν έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής σημειώ…Την δική του ανάλυση έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος για όσουν έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής σημειώνει στην ανάρτησή του, «Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός».


Γρηγόρης Πετράκος: Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η διασπορά του κορωνοϊού αποδίδεται στις ελλείψεις και τις αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο γνωστός τραγουδιστής γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού. 

Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νοσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα»


Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας.

Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός.

Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός. Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα!


Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα. Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.