Έφυγε εκτάκτως από την Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μόνη της θα γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

January 3, 2023


Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιας και η εγκυμονούσα έχει μπει και επίσημα στον μήνα της, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να γνωρίσει τον γιο του.«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγ…


Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν από μέρα σε μέρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιας και η εγκυμονούσα έχει μπει και επίσημα στον μήνα της, με το ζευγάρι να ανυπομονεί να γνωρίσει τον γιο του.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο, το καρπούζι», είχε πει χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει το σώμα της από τον 1ο μέχρι και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Οι γιατροί της έχουν δώσει περιθώριο ως το πρώτο 15πενθήμερο του Ιανουάριου, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η Ιωάννα, η γέννα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, για αυτό και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν αυτές τις μέρες μαζί της στην συμπρωτεύουσα.

Έφυγε για Αθήνα άρον άρον ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ωστόσο, το ζευγάρι τις τελευταίες ώρες έχει έρθει αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη περιπέτεια μιας και το ένα από τα δύο σκυλάκια του Δημήτρη αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα.

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε… Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά… Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα….», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Δευτέρας 2/1 (δείτε εδώ τα βίντεο).

Νωρίτερα, όμως, η Ιωάννα εημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του» – Θύελλα αντιδράσεων με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Μετά από πολλές συμβουλές το πήρε απόφαση – Η μεγάλη αλλαγή της Τούνη λίγο πριν γίνει μανούλα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.