Καιρός σήμερα 1/1: Με καλό καιρό θα κάνει «ποδαρικό» το 2022 – Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας (Video)

January 1, 2022


Καιρός σήμερα 1/1: Για σήμερα Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός προβλέπεται αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παράλληλα, δείτε εδώ τι προβλέπουν τα μερομήνια γι…


Καιρός σήμερα 1/1: Για σήμερα Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός προβλέπεται αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παράλληλα, δείτε εδώ τι προβλέπουν τα μερομήνια για τις αρχές του 2022.

Αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Τοπικές βροχές θα πέσουν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωινές ώρες.Στα βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο αγγίζοντας στα ηπειρωτικά τους 16 με 18 βαθμούς και στα νησιά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός σε όλη την Ελλάδα

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και το πρωί έως 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.