Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου on air: «Κλαίω 30 φορές την ημέρα»

January 1, 2022


Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα…


Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο μωράκι τους.

Οι δηλώσεις τους στην κάμερα του MEGA Καλημέρα

«Ένα γκαράζ είναι, απλά είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό. «Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Ο μικρός πάντως κοιμάται μία χαρά!», είπε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

Από την άλλη ο0 Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι ο καλύτερός μου follower κι εγώ πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer. Είμαι διαλυμμένος από γαλήνη. Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.