«Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει…»

January 1, 2022


Μετά από τις δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου, σειρά είχε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης να παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την πολύ καλή του…


Μετά από τις δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου, σειρά είχε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης να παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την πολύ καλή του φίλη, Γεωργία Αποστόλου η οποία «έφυγε» από την ζωή το 2016.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Κωνσταντινίδη

«Ήμασταν πολύ φίλοι. Η Γεωργία με είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που δεν ήξερα το θέμα με την υγεία της.

Δεν ήξερα όμως ότι θα είχε αυτή την κατάληξη, ούτε ότι θα ήταν σε αυτή την κατάσταση που ήταν. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι πολύ δικοί της άνθρωποι δεν το γνώριζαν αυτό. Έχω τη φωτογραφία της μαζί με τους Αγίους γιατί ξέρω ότι η Γεωργία είναι πολύ καλά εκεί που είναι και είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.