Μεγαλώσαμε μαζί τους: Ζήνα και Γαβριέλα παραμένουν όμορφες και εντυπωσιακές 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

November 24, 2022


Οι παλιότεροι σίγουρα θυμόμαστε την επιτυχημένη θρυλική σειρά «Ζήνα» που προβαλλόταν από το κανάλι του Star για έξι σεζόν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Ζήνα: Η Πριγκίπισσα του Πολέμου» μεταδόθηκε για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 1995 έως τον Ιούνιο του 2001.Την πρωταγωνίστρια υποδύθηκε η Λούσυ Λόουλες, η οποία 21 χρόνια με…


Οι παλιότεροι σίγουρα θυμόμαστε την επιτυχημένη θρυλική σειρά «Ζήνα» που προβαλλόταν από το κανάλι του Star για έξι σεζόν.



Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Ζήνα: Η Πριγκίπισσα του Πολέμου» μεταδόθηκε για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 1995 έως τον Ιούνιο του 2001.

Την πρωταγωνίστρια υποδύθηκε η Λούσυ Λόουλες, η οποία 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς συνάντησε την συμπρωταγωνίστριά της, Γαβριέλλα, την οποία ενσάρκωσε η Ρενέ Ο’ Κόνορ.

Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά για τις ανάγκες μίας παραγωγής της αυστραλιανής τηλεόρασης. Οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς, όπως βλέπετε από την παρακάτω φωτογραφία είναι αρκετά διαφορετικές, με τη «Γαβριέλλα» πλέον να είναι κοκκινομάλλα.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.