H Δανάη Λιβιεράτου αποθέωσε την Νεφέλη στην πιο γιορτινή φωτογραφία

December 31, 2023


Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι πολύ αγαπημένες κι αυτό φαίνεται κι από τα σχόλια που ανταλλάσσουν διαδικτυακά.Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως θα έχουν πάντα κάτι που θα τους ενώνει και θα τους κάνει πολύ περήφανους κι αυτό είναι οι δύο καλλονές κόρες τους, η 23χρονη Νεφέλη και η 21 έτους Δανάη. Η Νεφέλ…


Οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ είναι πολύ αγαπημένες κι αυτό φαίνεται κι από τα σχόλια που ανταλλάσσουν διαδικτυακά.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως θα έχουν πάντα κάτι που θα τους ενώνει και θα τους κάνει πολύ περήφανους κι αυτό είναι οι δύο καλλονές κόρες τους, η 23χρονη Νεφέλη και η 21 έτους Δανάη. Η Νεφέλη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία στο κομμάτι των Οικονομικών και των επιχειρήσεων σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College, ενώ η Δανάη σπουδάζει στην Αγγλία μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester, αφού έχει πάρει και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.