Pamela Anderson: Αποδεικνύει πως δείχνει όμορφη χωρίς μακιγιάζ

December 31, 2023


Η Pamela Anderson είναι υπέρμαχος του natural look και αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να δείχνει όμορφη και λαμπερή.Σα 56 της χρόνια, η Pamela Anderson, το απόλυτο θηλυκό των 90s (και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών) παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε πως…


Η Pamela Anderson είναι υπέρμαχος του natural look και αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να δείχνει όμορφη και λαμπερή.

Σα 56 της χρόνια, η Pamela Anderson, το απόλυτο θηλυκό των 90s (και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών) παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε πως δεν θέλει να χρησιμοποιεί καλλυντικά και προϊόντα μακιγιάζ μετά τον θάνατο της make up artist και φίλης της, Alexis Vogel.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.