Βασίλης Μπισμπίκης: Χόρεψε ζεϊμπέκικο τιμώντας τον Καρρά στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή

December 31, 2023


Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος ΣαμπάνηςΟ Βασίλης Μπισμπίκης δεν χάνει εμφάνιση της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.Ο δημοφιλής ηθοποιός δίνει πάντα το παρών και αρκετές φορές το διασκεδάζει και με το παραπάνω. Το βράδυ της Παρασκευής 29…


Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν χάνει εμφάνιση της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός δίνει πάντα το παρών και αρκετές φορές το διασκεδάζει και με το παραπάνω. Το βράδυ της Παρασκευής 29/12 ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε ένα ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Σαμπάνης ερμήνευε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Καρρά χορεύοντας με τον κόσμο να τον χειροκροτάει και τον Γιώργο Σαμπάνη να του λέει «Μπίλι…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.