Ο Αναστάσης έγινε cameraman & το κοινό αποθέωσε τον Αρναούτογλου

December 31, 2023


Λίγο πριν το τέλος του έτους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε το ωραιότερο βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok.Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ευχηθεί «χρόνια πολλά» λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε του 2023.Ο παρουσιαστής, που φέτος μας κάνει συντροφιά στον ΑΝΤ1 με το The 2Night Show και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αποφάσισε τον Οκ…


Λίγο πριν το τέλος του έτους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε το ωραιότερο βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ευχηθεί «χρόνια πολλά» λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε του 2023.

Ο παρουσιαστής, που φέτος μας κάνει συντροφιά στον ΑΝΤ1 με το The 2Night Show και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», αποφάσισε τον Οκτώβριο να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok και ενώ στην αρχή ξεκίνησε να αναρτά χιουμοριστικά βιντεάκια από την εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Σφαίρα 102,2, τις τελευταίες μέρες έχει κάνει τη διαφορά, αναρτώντας πρωτογενές περιεχόμενο, αποκλειστικά για την συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.