Δεν είχε ξανά γίνει αναφορά μετά τον Αλέξη Κούγια – Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τα ερωτiκά της

December 29, 2022


Η Εύη Βατιίδου είναι μια γυναίκα, που πάντα κάνει δηλώσεις όταν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες και μάλιστα την Τετάρτη 28/12 την είδαμε να μιλάει στον Alpha και στο Happy day.Με αφορμή λοιπόν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, που πέρασαν η Βατίδου αποκάλυψε όσα έκανε με τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ η κουβέντα πήγε και στα ερωτiκά της με την ίδια να μιλάει πολύ ακομπλεξάριστα, όπως το συνηθίζει άλλω…


Η Εύη Βατιίδου είναι μια γυναίκα, που πάντα κάνει δηλώσεις όταν βρίσκεται μπροστά στις κάμερες και μάλιστα την Τετάρτη 28/12 την είδαμε να μιλάει στον Alpha και στο Happy day.

Με αφορμή λοιπόν τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, που πέρασαν η Βατίδου αποκάλυψε όσα έκανε με τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ η κουβέντα πήγε και στα ερωτiκά της με την ίδια να μιλάει πολύ ακομπλεξάριστα, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

«Με βλέπεται πιο λαμπερή γιατί ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Κάνω προπόνηση καθημερινά και ασχολούμαι με τον εαυτό μου καθημερινά. Ασχολούμαι με την εμφάνιση, τα κιλά, την υγεία, από εδώ και στο εξής θα είναι κάτι που θα με απασχολεί πάρα πολύ γιατί μεγαλώνουμε.

Είναι δεδομένο ότι θα κάνω αισθητική επέμβαση αλλά από ότι φαίνεται ακόμα δεν μου χρειάζεται, οπότε κρατάω τα botox και τα νήματα και για τα άλλα θα αποφασίσω στην πορεία της ζωής μου»», είχε πει η Εύη Βατίδου.

Με ευχές για το νέο έτος έκλεισαν οι δηλώσεις της και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε, πως όντως το 2022 δεν είχε κάποιον σύντροφό στο πλευρό της, όμως για το 2023 είδαμε τη Βατίδου να αφήνει τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ώστε να ερωτευτεί ξανά, καθώς η μόνη σχέση της, που γνωρίζουμε είναι ο γάμος της με τον Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα).

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα προσωπικά της

«Έφαγα πολύ, δεν έπρεπε! Σιγά μη μαγειρεύω κιόλας! 2022, ήρεμα. Το 2022 πέρασε χωρίς άντρα, το 2023 επίσης χωρίς άντρα», είπε γελώντας η Εύη Βατίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.