«Ρε φίλε κάτσε σπίτι σου…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Τζώρτζια Συρίχα για την κόντρα Λιάγκα & Μουτσινά

December 29, 2022


Μια εφ΄ όλης της ύλης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Breakfast at star η Τζώρτζια Συρίχα η διευθύντρια του περιοδικού You, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 28/12.Μάλιστα η ίδια μέσα από την εμπειρία, που έχει για τα τηλεοπτικά αλλά και σχετικά με τα πρόσωπα, που απασχολούν την ελληνική showbiz σχολίασε αναλυτικά τα πιο hot ονόματα.Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπολος, ο …


Μια εφ΄ όλης της ύλης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Breakfast at star η Τζώρτζια Συρίχα η διευθύντρια του περιοδικού You, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 28/12.

Μάλιστα η ίδια μέσα από την εμπειρία, που έχει για τα τηλεοπτικά αλλά και σχετικά με τα πρόσωπα, που απασχολούν την ελληνική showbiz σχολίασε αναλυτικά τα πιο hot ονόματα.

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπολος, ο οποίος κατά τη γνώμη της έχει πάρει πολύ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε το κομμάτι της δημοσιότητας του μετά το Survivor, καθώς όπως τόνισε δεν της σηκώνει το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, πολύ ενδιαφέρουσα ήταν επίσης η γνώμη της σχετικά με την τηλεοπτική κόντρα, που έχει ανοίξει ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και στο Νίκο Μουτσινά, (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό του Μουτσινά για τον Λιάγκα) καθώς για την Τζώρτζια Συρίχα ο δεύτερος θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλός σε κάποιες δηλώσεις του, δεδομένου ότι είναι και εκείνος πρόσωπο των media.

Οι δηλώσεις της Τζώρτζια Συρίχα για την τηλεοπτική κόντρα Λιάγκα – Μουτσινά

«Δεν μπορείς να κάνεις κριτική για τους ανθρώπους της τηλεόρασης όταν πληρώνεσαι από την τηλεόραση. Αν δεν σου αρέσει, ρε φίλε, μην το κάνεις, κάτσε σπίτι σου. Την άλλη φορά τον έβλεπα την έλεγε σε κάποιους δημοσιογράφους με ενοχλεί αφόρητα», είπε η Τζώρτζια Συρίχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.