Κηδεία Βασίλη Καρρά – Οι σπαρακτικές στιγμές όταν έφυγε ο κόσμος και το τραγούδι για τη σύζυγό του

December 28, 2023


Ο Βασίλης Καρράς οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, με πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει και να του λέει το τελευταίο αντίο.Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο Πρωινό και επιβεβαίωσε, μάλιστα, και ο Ζαφείρης Μελάς αμέσως μετά το τρισάγιο και πριν ολοκληρωθεί η ταφή, έφυγε ο πολύς κόσμος και έμειναν δίπλα στο μνήμα μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ κοντινοί φίλοι.«Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο σ…


Ο Βασίλης Καρράς οδηγήθηκε χθες στην τελευταία του κατοικία, με πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει και να του λέει το τελευταίο αντίο.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στο Πρωινό και επιβεβαίωσε, μάλιστα, και ο Ζαφείρης Μελάς αμέσως μετά το τρισάγιο και πριν ολοκληρωθεί η ταφή, έφυγε ο πολύς κόσμος και έμειναν δίπλα στο μνήμα μόνο οι στενοί συγγενείς και οι πολύ κοντινοί φίλοι.

  • Εκεί, όλοι μαζί, με κλάματα, τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του, Χριστίνας, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», το οποίο μάλιστα είχε γραφτεί για την ίδια.

«Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.