2023 – Τα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στη χρονιά

December 28, 2023


Πολλά ήταν και φέτος τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.Πάμε να δούμε τα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν τους τελευταίους μήνες:Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Παρασκευής 17/11 η είδηση πως η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και άλλα τρ…


Πολλά ήταν και φέτος τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

  • Ειδικά μέσα στο 2023 φαίνεται πως υπήρξε επιδημία… χωρισμών, καθώς δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που μας σόκαραν με την απόφασή τους να χωρίσουν ή να πάρουν διαζύγιο, αλλάζοντας οριστικά σελίδα στην προσωπική ζωή τους. Τα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν «φωτιά» φέτος με τις… βόμβες χωρισμών που έγιναν γνωστές!

Πάμε να δούμε τα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν τους τελευταίους μήνες:

  • Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Παρασκευής 17/11 η είδηση πως η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και άλλα τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Το γεγονός αυτό κατάφεραν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο αποτελούν χαμηλών τόνων άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή τους.

  • Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου

Ένα ακόμη ζευγάρι της εγχώριας showbiz που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος ποινικολόγος πήραν διαζύγιο μετά από 2,5 σχεδόν χρόνια γάμου. Οι φήμες για κρίση στον γάμο τους είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν ήδη από το καλοκαίρι ωστόσο κανείς από τους δυο, δεν επιβεβαίωνε την είδηση.  «Δυστυχώς ενέπεσα στον κανόνα του “παντρεύτηκα και χώρισα”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα, που την θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι σε συναυλίες της. Τη θαυμάζω ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική», είχε αποκαλύψει ο Σπύρος Δημητρίου για το διαζύγιό του στην εκπομπή «Γεια Σου».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο μόνος κριτής του “The Voice” που πήγε  στον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου (Φωτό) | fthis.gr

 

  • Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν

Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ότι χώρισε από την επί χρόνια σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Πιο συγκεκριμένα, ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο εδώ και 3,5 χρόνια. «Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν» είπε στη συνέντευξή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

  • Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας τον περασμένο Μάιο αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά ενώ τους πρώτους μήνες τα καρφιά στις δηλώσεις τους δεν είχαν τέλος. Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ανάμεσά τους. Πλέον οι τόνοι έχουν πέσει και το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση  τους

  • Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη

Σαν «βόμβα» έσκασε και η είδηση πώς η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Αναστάση, ο οποίος παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους. «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», ήταν η πρώτη αντίδραση της Λένας Δροσάκη στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

  • Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποχώρηση της αθλήτριας από το Survivor All Star, αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Η γνωστή αθλήτρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έδωσαν αρκετές ευκαιρίες στη σχέση τους, ωστόσο, πλέον φαίνεται πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Τον περασμένο Ιούνιο η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και από εκείνη την ημέρα απολαμβάνουν τις ζωές τους χωριστά.

  • Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης ανήκουν στα ζευγάρια που επέλεξαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους αυτή τη χρονιά. Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί φαίνεται πως χώρισαν μετά από εννέα χρόνια σχέσης, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο δημόσια. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού είχε γίνει στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου και κανείς δεν γνώριζε ότι η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης δεν θα συνέχιζαν το μέλλον τους μαζί…

  • Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Από την αρχή του 2023 η Ειρήνη Παπαδόπουλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής επέλεξαν να κρατήσουν τον χωρισμό τους σε χαμηλούς τόνους, καθώς κανείς από τους δύο δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

  • Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια

Μια απρόβλεπτη πρόταση γάμου στην παραλία, δύο χρόνια αρραβώνα και ένα ταξίδι στην Ασία τελικά δεν είχαν… happy end. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ήταν ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισαν φέτος να πάρουν διαζύγιο μετά από εννέα μήνες γάμου. Ο γνωστός tatoo artist και παρουσιαστής και η όμορφη ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Πριν έναν μήνα έγινε γνωστό ότι παίρνουν διαζύγιο, μια είδηση που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο.

  • Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν και ο Γρηγόρης Πετράκος με την Θεοφανία Παπαθωμά, όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real Life, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.  Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, η Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

  • Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος

Σοκ προκάλεσε και ο χωρισμός του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και της ηθοποιού Μαρκέλλας Γιαννάτου, λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η ταλαντούχα ηθοποιός πλέον έχει φέρει στον κόσμο την κόρη τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News ο χωρισμός επήλθε τους πρώτους μήνες της κύησής της. Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν μαζί 14 ολόκληρα χρόνια.

  • Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος

Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να πάρουν η Κατερίνα Λάσπα με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

  • Χρήστος Βασιλόπουλος – Σάρα Κόνερ

Και ο Χρήστος Βασιλόπουλος με τη Σάρα Κόνερ χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο ηθοποιός και η σύντροφός του, που δεν είχαν παντρευτεί και γνωρίστηκαν μέσω dating app, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Νοέμβριο, όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

  • Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πέτρος Πυλαρινός

Τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από δύο μήνες περίπου στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Πέτρου Πυλαρινού μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι που από την αρχή σχεδόν της σχέσης του ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η αποκάλυψη ήρθε την 18/10 μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.