Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού μίλησαν για την οικογένειά τους

December 28, 2023


«Παλιότερα φώναζα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη, κοιμάται πολύ αργά», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.«Μετά τον ερχομό του παιδιού ο χρόνος που έχεις να βρεθείς με τον άνθρωπο σου είναι πολύ λίγος. Παλιότερα φώναζα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη, κοιμάται πολύ αργά. Η μεγαλύτερη προστριβή μας είναι ποιος θα πρωτοκάνει όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε μέσα στην ήμερα. Η Χάρις είναι αρκετά γκρινιάρα, όταν νιώθει ότ…


«Παλιότερα φώναζα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη, κοιμάται πολύ αργά», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

  • Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσαν ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για την σχέση του και για τον ερχομό του γιου του.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού ο χρόνος που έχεις να βρεθείς με τον άνθρωπο σου είναι πολύ λίγος. Παλιότερα φώναζα τον γιο μου Σταμάτη Γονίδη, κοιμάται πολύ αργά. Η μεγαλύτερη προστριβή μας είναι ποιος θα πρωτοκάνει όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε μέσα στην ήμερα. Η Χάρις είναι αρκετά γκρινιάρα, όταν νιώθει ότι έχει δίκιο θα στο λέει όλη μέρα. Η Χάρις είναι εγωίστρια, στο τέλος της ημέρας θα τα βρεις με τον άνθρωπο σου», είπε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

  • Η Χάρις Δαμιανού είπε από την πλευρά της: «Ο Γιώργος σαν παιδί είναι συνεργάσιμος και συνεννοήσιμος. Όταν κάνεις παιδί η σχέση περνάει από πολλά στάδια, υπάρχουν πολλές προστριβές. Μετά από έναν τσακωμό συνήθως ο Γιάννης με παίρνει αγκαλιά για να τα βρούμε.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλάει για την γνωριμία με την γυναίκα του και το προξενιό που τους έκαναν.

  • «Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Πλάκα, και εκεί τραγουδούσε ο πατέρας της συζύγου μου. Εγώ πήγαινα πολλές φορές και μία μέρα ήταν η Χάρις εκεί με τις φίλες της. Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει προξενιό. Γνωριστήκαμε με την Χάρι και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε ήρθε ο έρωτας» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είπε επίσης: «Τέσσερα χρόνια είμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και η Χάρις έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, ήρθε πολύ εύκολα το παιδί. Νιώθω ακόμα κουρασμένος για να μεγαλώσουμε και άλλο την οικογένεια μας, άλλα θα το θέλαμε. Όλα τα Χριστούγεννα όταν έχεις το παιδάκι σου είναι πανέμορφα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.