Emilia Vodos – «Από μικρή η μάνα μου με είχε σαν να είμαι στον στρατό»

December 28, 2023


Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την Emilia Vodos. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Celebrity απάντησε και για τις διατροφικές της συνήθειες.Αν πάρω κιλά το καταλαβαίνω, το βλέπω πάνω μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Βλέπω τα μπούτια μου, την κοιλίτσα μου, οπότε λέω ότι τώρα πρέπει να μαζευτώ. Αλλά όχι, δεν ζυγίζομαι, δεν μου αρέσουν αυτά. Γιατί να ζυγισ…


Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών την Emilia Vodos. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Celebrity απάντησε και για τις διατροφικές της συνήθειες.

  • «Τρώω παϊδάκια μια φορά το χρόνο, δεν μπορώ περισσότερο. Γενικά τρώω μόνο σαλάτες και βιολογικά προϊόντα. Από μικρή η μάνα μου με είχε σαν να είμαι στον στρατό. Έτρωγα συγκεκριμένα πράγματα, γιαούρτια και σαλάτες. Δεν έχω ζυγιστεί στη ζωή μου ποτέ, αλήθεια σου λέω.

Αν πάρω κιλά το καταλαβαίνω, το βλέπω πάνω μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Βλέπω τα μπούτια μου, την κοιλίτσα μου, οπότε λέω ότι τώρα πρέπει να μαζευτώ. Αλλά όχι, δεν ζυγίζομαι, δεν μου αρέσουν αυτά. Γιατί να ζυγιστώ; Με τρομάζει», είπε η Emilia Vodos

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.