Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ο Δάνης Κατρανίδης είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

December 28, 2023


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή τη φορά μίλησε εφ όλης της ύλης. Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της, τον Δάνη Κατρανίδη αλλά και την περίφημη ελιά που είχε στο πρόσωπό της και αποφάσισε να …


Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη 

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή τη φορά μίλησε εφ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της, τον Δάνη Κατρανίδη αλλά και την περίφημη ελιά που είχε στο πρόσωπό της και αποφάσισε να αφαιρέσει.

«Μεγάλωσα με χιλιάδες ενοχές, όχι μόνο επί του γυναικείου, αλλά κι επί προσωπικού. Ήμουν κομπλεξικό παιδάκι, καμία σχέση με τη λάμψη. Η αδερφή μου με περνάει 8 χρόνια κι ήταν η ωραία του Παγκρατίου. Ήμουν “η αδερφή της Σίτσας”», είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.