Το βίντεο τα λέει όλα – Η σπόντα της Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά

December 27, 2022


«Δεν μπορώ να πω ότι η είδηση δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Παρόλα αυτά σέβομαι τη δουλειά που κάνετε εσείς και θα απαντάω στις ερωτήσεις που πρέπει να απαντάω»., ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά που επιβεβαίωσαν το χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.Το ζευγά…


«Δεν μπορώ να πω ότι η είδηση δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Παρόλα αυτά σέβομαι τη δουλειά που κάνετε εσείς και θα απαντάω στις ερωτήσεις που πρέπει να απαντάω»., ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά που επιβεβαίωσαν το χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά μετά από 3 μήνες γάμου (δείτε φωτογραφίες και τους καλεσμένους) και η είδηση έσκασε σαν έκπληξη στην showbiz, ειδικά λίγο πριν η αθλήτρια μπει στο Survivor All Star (δείτε το trailer της).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.