Σοφία Αλιμπέρτη: Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ και μας δείχνει τα αποτελέσματα

December 25, 2022


Η Σοφία Αλιμπέρτη ταξίδεψε από την Πάρο στην Αθήνα για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, για να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της για να …


Η Σοφία Αλιμπέρτη ταξίδεψε από την Πάρο στην Αθήνα για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, για να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.



Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια ήρθε για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα για να κάνει μια αισθητική επέμβαση. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της για να κάνει ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ στο πρόσωπό της.

Η πρώην ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει πώς γίνεται η ανώδυνη διαδικασία του μη χειρουργικού λίφτινγκ.

«Λοιπόν για αυτό το ραντεβού ανυπομονούσα πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Ίσως για αυτό ανέβηκα στην Αθήνα. Οπότε τι κάνει αυτό το μηχάνημα; Η εμμηνόπαυση έχει συμβάλλει σε όλο αυτό. Νιώθω ασφαλής στα χέρια σου, θα γίνω πιο νέα και πιο σφριγηλή. Δεν πονάει!» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παρουσιάστρια.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.