Από το «Μαέστρο» και την Κλέλια, σε ταινία με την Κλαίρη από το «Μαύρο Ρόδο»

December 24, 2022


Είναι νέος, ωραίος και με πολύ ταλέντο. Δημήτρης Κίτσος που γνωρίσαμε ως τον σύντροφο της Κλέλιας στη σειρά του Mega «Maestro» έχει πλούσιο βιογραφικό.Το 2017 ήταν υποψήφιος για το Βραβείο του Α΄ Ανδρικού ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας κινηματογράφου για τη συμμετοχή του στην ταινία «Park», ενώ με τις συνεργασίες του έχει βρεθεί σε διεθνή φεστιβάλ και οντισιόν.Ο ίδιος δέχεται πολλά μηνύματα από γυν…


Είναι νέος, ωραίος και με πολύ ταλέντο. Δημήτρης Κίτσος που γνωρίσαμε ως τον σύντροφο της Κλέλιας στη σειρά του Mega «Maestro» έχει πλούσιο βιογραφικό.

Το 2017 ήταν υποψήφιος για το Βραβείο του Α΄ Ανδρικού ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας κινηματογράφου για τη συμμετοχή του στην ταινία «Park», ενώ με τις συνεργασίες του έχει βρεθεί σε διεθνή φεστιβάλ και οντισιόν.

  • Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με όμορφη και ποθητή η ηθοποιό αφού στο παρελθόν ήρθε κοντά με την Κλαίρη από το Μαύρο Ρόδο, κατά κόσμον στην ταινία «Άκουσε με» της Μαρίας Ντούζα, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος δέχεται πολλά μηνύματα από γυναίκες τον τελευταίο καιρό αλλά όπως λέει στα φιλαράκια του είναι τόσο αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει που το τελευταίο που τον νοιάζει είναι αν βγαίνει προς τα έξω σαν ωραίος γκόμενος.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.