Συνελήφθη ο δήμαρχος Βασίλης Μπολάνος – Νεκρό το 17χρονο αγόρι που χτύπησε

December 23, 2022


Συνελήφθη ο πρώην δήμαρχος Χειμάρρας, Βασίλης Μπολάνος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε ένα αγόρι 17 ετών.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρώην δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα καθώς χτύπησε 17χρονο αγόρι που διέσχιζε τον δρόμο.Συγκεκριμένα, στις 17:00 περίπου το αγόρι…


Συνελήφθη ο πρώην δήμαρχος Χειμάρρας, Βασίλης Μπολάνος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε ένα αγόρι 17 ετών.



Ο πρώην δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από εμπλοκή σε τροχαίο δυστύχημα καθώς χτύπησε 17χρονο αγόρι που διέσχιζε τον δρόμο.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 περίπου το αγόρι διέσχιζε τον δρόμο κοντά στο χωριό Ντουκάτι και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Αρχικά, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αυλώνας αλλά λόγω σοβαρών τραυμάτων μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τιράνων, όπου σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος του αφού υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Μπολάνος ήταν εκείνος που τον χτύπησε και λίγες ώρες αργότερα του πέρασαν χειροπέδες οι τοπικές αρχές.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.