Ξεκίνησε τις διαδικασίες για το baby shower η Ιωάννα Τούνη – Απών ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

December 23, 2022


Οι ετοιμασίες για τον ερχομό του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν πάρει φωτιά , αφού μετά το τελευταίο υπέρηχο, που έκανε η εγκυμονούσα ανακοίνωσε, πως το μωρό έχει πάρει πια τη θέση του (δείτε εδώ τα βρεφικά που έχει αγοράσει η Ιωάννα για το δωμάτιο του γιου της).Η απόφαση της Ιωάννας είναι να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη εκεί, όπου είναι το σπίτι της και ο γιατρός της, επομένω…


Οι ετοιμασίες για τον ερχομό του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν πάρει φωτιά , αφού μετά το τελευταίο υπέρηχο, που έκανε η εγκυμονούσα ανακοίνωσε, πως το μωρό έχει πάρει πια τη θέση του (δείτε εδώ τα βρεφικά που έχει αγοράσει η Ιωάννα για το δωμάτιο του γιου της).

Η απόφαση της Ιωάννας είναι να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη εκεί, όπου είναι το σπίτι της και ο γιατρός της, επομένως θα είναι όλα και πιο άνετα για εκείνη και το μωρό μετά τον τοκετό.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στο σπίτι του καλού της στην Αθήνα, επομένως τώρα πια είναι σειρά του Αλεξάνδρου να ταξιδέψει μέχρι τη συμπρωτεύουσα. Όσο όμως ήταν μαζί του στο σπίτι του στα Βόρεια Προάστια βλέπαμε η Ιωάννα βγάζει τον περιποιητικό της χαρακτήρα κάτι, που ο καλός της απολάμβανε.

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», είχε δηλώσει ο Δημήτρης αφού η αγαπημένη του, του ετοίμαζε φαγητό και όχι αυγά που ετοιμάζει συνήθως ή σαλάτα.

«Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει», του είχε απάντησε η Ιωάννα Τούνη με χιούμορ.

Η τελευταία λοιπόν ευχάριστη εξέλιξη για το ζευγάρι πριν από τα γεννητούρια είναι το baby shower, που ετοιμάζουν για αγαπημένους φίλους και συγγενείς με την Τούνη να δημοσιεύει από το απόγευμα της Πέμπτης 22/12 τις ετοιμασίες, που έκανε μόνη της με τον καλό της φίλο και διακοσμητή Στέφανο.

Οι ετοιμασίες για το baby shower της Ιωάννας Τούνη

«Ο Δημήτρης είναι καθ’ οδόν», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νυχτοπερπατήματα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – Τον κρατούσε από το χέρι περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας

«Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά» – Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τις αλλαγές στο σώμα της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.