«Άλλαξε χρώμα» η Ασημίνα Ιγγλέζου με την ερώτηση – «Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το ξέρετε»

December 21, 2022


Θα πάει η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor;Για το Survivor απάντησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.«Και την προηγούμενη φορά που είχα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν πάω το έμαθα. Έχουμε μιλήσει βέβαια, έχω πει ότι ενδιαφέρομαι να είμαι», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα στο 0:18 Στη συνέχεια, τέθηκε η ερ…


Θα πάει η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Survivor;

Για το Survivor απάντησε η Ασημίνα Ιγγλέζου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η ίδια, μάλιστα, φάνηκε να σαστίζει όταν τη ρώτησαν για το αν είναι ανοιχτή στο φλερτ.

«Και την προηγούμενη φορά που είχα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, τρεις μέρες πριν πάω το έμαθα. Έχουμε μιλήσει βέβαια, έχω πει ότι ενδιαφέρομαι να είμαι», είπε αρχικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα στο 0:18

 

Στη συνέχεια, τέθηκε η ερώτηση:

«Είστε ανοιχτή στο φλερτ, όταν σαν φλερτάρουν από κοντά;», με την Ασημίνα Ιγγλέζου να απαντάει: «Είμαι παντρεμένη, να θυμίσω, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Οπότε, βάζω τα όριά μου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.