Ρώμας για Πρωτογεράκη – «Είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

December 21, 2022


Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με αφορμή την κατάθεση της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.«Τον ξέρω από μικρό παιδί, 20 ετών. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Πρέπει να πάω να καταθέσω. Ευχαριστώ πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας πως αυτοπροτάθηκε για να καταθέσει υπέρ του ηθοποιού που αντιμετωπί…


Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με αφορμή την κατάθεση της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Τον ξέρω από μικρό παιδί, 20 ετών. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Πρέπει να πάω να καταθέσω. Ευχαριστώ πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας πως αυτοπροτάθηκε για να καταθέσει υπέρ του ηθοποιού που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών. Μάλιστα η δήλωσή της πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών επιδεικνύουν το μόριό τους στις πρόβες» προκάλεσε την οργή πολλών ηθοποιών.

  • Ο Χάρης Ρώμας αρχικά είπε: «Η Βίκυ είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό. Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με την ιστορία Φιλιππίδη, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας». 

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε, επίσης, και για τις υποθέσεις της Εύας Καϊλή και του πατέρα Αντώνιου: «Με στεναχωρεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή, τη γνώριζα και τη συμπαθούσα. Η Εύα είναι έξυπνη, όμορφη, ευγενής και οξυδερκής έμοιαζε. Η ζωή της έμοιαζε τόσο τέλεια. Πολύ καλή για να είναι αληθινή. Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Μου είχε μιλήσει για το διαζύγιο των γονιών της, την αγάπη που έχει στην αδερφή της, για το αν θα μπορούσε να γίνει μητέρα» τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Η ενόχληση της Βίκυς Πρωτογεράκη 

Η Βίκυ Πρωτογεράκη, όπως υποστήριξε, η κατάθεση που έδωσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη παραποιήθηκε από τους δημοσιογράφους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ηθοποιός μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο «Πρωινό» και φάνηκε εξοργισμένη με τους δημοσιογράφους. Άφησε μάλιστα, υπόνοιες ότι συνεργάζονται με τους δικηγόρους των θυμάτων για τη σπίλωση των μαρτύρων. Η ίδια είχε δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών επιδεικνύουν το μόριό τους στις πρόβες». Ωστόσο, τώρα ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως: «Αλλοίωσε την κατάθεσή μου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτό το θεωρώ γκεμπελικό. Αυτές τις τακτικές τις έκανε μόνο ο Γκέμπελς, αυτές τις τακτικές δεν τις ενστερνίζομαι να αλλοιώνονται καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Και οι δικηγόροι των παθουσών έχουν την ίδια τακτική και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται και με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό!» και συμπλήρωσε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα χυδαία πράγματα που έχουν βγει. Παρερμήνευσαν και όχι μόνο παρερμήνευσαν, αλλά αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου! Εγώ έφερα παραδείγματα ηθοποιών που όντως έβγαλαν το μόριό τους στο θέατρο, αλλά δεν είπα ότι όλο το θέατρο είναι έτσι».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.