«Δακρύζει» κι ο Θεός για τον Νίκο Φλωρινιώτη: Σε τραγική κατάσταση λίγο πριν το τέλος – «Μας έκανε νοήματα…»

December 20, 2023


Ο Νίκος Φλωρινιώτης “έφυγε” από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο και όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον του, τις τελευταίες μέρες επικοινωνούσε μόνο με νοήματα.Η Σοφία Καλαΐτζή, οικογενειακή φίλη του Νίκου Φλωρινιώτη, μίλησε σήμερα, Τρίτη, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και υπογράμμισε ότι, τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ, που δεν μπορούσε …


Ο Νίκος Φλωρινιώτης “έφυγε” από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο και όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον του, τις τελευταίες μέρες επικοινωνούσε μόνο με νοήματα.

Η Σοφία Καλαΐτζή, οικογενειακή φίλη του Νίκου Φλωρινιώτη, μίλησε σήμερα, Τρίτη, στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και υπογράμμισε ότι, τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε νοήματα.

Επιδεινωμένη η κατάσταση της υγείας του Νίκου Φλωρινιώτη

Και πρόσθεσε «η αδερφή του είναι σε τραγική κατάσταση. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν μπορούσε να μιλήσει και μας έκανε νοήματα. Μέχρι την Παρασκευή μας χάιδευε, μας έτριβε τα χέρια. Μετά δεν ξανάνοιξε τα ματάκια του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.