Γαία Μερκούρη: Η αποκάλυψη για την αλλαγή μετά τον Λάτσιο

December 19, 2023


Η Γαία Μερκούρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των follower της, από την μασκάρα που φοράει μέχρι την αδερφή της και τα social media στη ζωή της.Οι φετινές γιορτές θα έχουν αρκετές διαφορές για την Γαία Μερκούρη. Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι πλέον single, αφού με τον Άγγελο Λάτσιο – με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια – τράβηξαν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι που μας π…


Η Γαία Μερκούρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των follower της, από την μασκάρα που φοράει μέχρι την αδερφή της και τα social media στη ζωή της.

Οι φετινές γιορτές θα έχουν αρκετές διαφορές για την Γαία Μερκούρη. Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι πλέον single, αφού με τον Άγγελο Λάτσιο – με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου δύο χρόνια – τράβηξαν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.