Χαλαρά μπράτσα τέλος: 8 εύκολες ασκήσεις για να τα εξαφανίσεις, με μόλις 5 λεπτά τη μέρα

December 18, 2022


Χαλαρά μπράτσα: Τα γραμμωμένα χέρια φαίνονται ελκυστικά. Ωστόσο, συχνά δεν καταβάλλουμε καμία προσπάθεια να τα τονώσουμε. Ο λόγος: είμαστε υπερβολικά απασχολημένοι και δεν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας παρουσιάζουμε 8 ασκήσεις που συνολικά διαρκούν μόλις 5 λεπτά, με ένα λεπτό ανάπαυσης και …


Χαλαρά μπράτσα: Τα γραμμωμένα χέρια φαίνονται ελκυστικά. Ωστόσο, συχνά δεν καταβάλλουμε καμία προσπάθεια να τα τονώσουμε. Ο λόγος: είμαστε υπερβολικά απασχολημένοι και δεν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.



Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας παρουσιάζουμε 8 ασκήσεις που συνολικά διαρκούν μόλις 5 λεπτά, με ένα λεπτό ανάπαυσης και δεν απαιτούν κανέναν εξοπλισμό. Οπότε δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Ας αρχίσουμε.

1. Κύκλοι

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι και τεντώστε τα χέρια σας προς τα έξω. Τα χέρια πρέπει να είναι ευθεία και παράλληλα με το δάπεδο.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Συνεχίστε να τα περιστρέφετε για 30 δευτερόλεπτα.



2. Προέκταση χεριών

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Κάντε αυτή την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

3. Βυθίσεις τρικέφαλου

Αρχική θέση: Καθίστε με την πλάτη σας όρθια και τα πόδια ενωμένα και τεντωμένα ευθεία μπροστά σας. Η διατήρηση της πλάτης σας σε ευθεία μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην ανησυχείτε, αυτή είναι απλώς μια προσωρινή αρχική θέση.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Συνεχίστε να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε για 30 δευτερόλεπτα.

4.Κάμψεις

Αρχική θέση: Ξαπλώστε στο πάτωμα με το στήθος σας στο έδαφος και το πίσω μέρος προς τα πάνω. Αυτή η θέση είναι γνωστή ως εμπρόσθια κλίση. Φέρτε τις παλάμες σας στο έδαφος στο πλάι του στήθους σας.



Βήματα:

Για πόση ώρα: Συνεχίστε να κινείστε πάνω και κάτω για 30 δευτερόλεπτα.

1 λεπτό ανάπαυσης
Ναι κυρίες μου! Αυτό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό βήμα.

5. Pushers

Αρχική θέση: Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι. Λυγίστε τα χέρια σας στον αγκώνα έτσι ώστε οι παλάμες να πλησιάσουν στο στήθος.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Επαναλάβετε αυτήν την κίνηση για 30 δευτερόλεπτα.

6. Εκτάσεις στήθους

Αρχική θέση: Τοποθετήστε τις παλάμες σας μαζί, όπως προσεύχεστε. Ενώστε τους αγκώνες σας έτσι ώστε να αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Σηκώστε τους αγκώνες σας έτσι ώστε να βρίσκονται στο επίπεδο του στήθους σας.

Βήματα:

Για πόση ώρα: 30 δευτερόλεπτα.

7. Ψαλίδι

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας ανοιχτά και απλώστε τα χέρια σας στο πλάι, διατηρώντας τα ευθύγραμμα.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Κάντε αυτήν την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

8. Σούπερμαν

Αρχική θέση: Τοποθετήστε τον εαυτό σας μπρούμυτα και τεντώστε και τα δύο σας χέρια μπροστά σας.

Βήματα:

Για πόση ώρα: Κάντε το για 30 δευτερόλεπτα.

Ενημερώστε μας στα σχόλια πόσο ενθουσιασμένοι αισθάνεστε που θα ξεκινήσετε αυτές τις ασκήσεις; Κάντε τις για μόλις 5 λεπτά την ημέρα και θα έχετε γραμμωμένα χέρια σε χρόνο μηδέν. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.