Εκτός MEGA το Χαμογέλα και Πάλι – Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

December 18, 2022


Με διάθεση και χαμόγελα ξεκίνησε σήμερα 18/12 το πρωί η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι του MEGA παρόλο που χθες ένα από τα ζευγάρια που αποχώρησε από το J2US ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος (δείτε εδώ τα highlights).Αφού λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και αφού αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, αμέσως μετά προχώρησε και σε μια ανακοίνωση για την εκπομπή.Συγκεκριμένα, η όμορφη …


Με διάθεση και χαμόγελα ξεκίνησε σήμερα 18/12 το πρωί η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι του MEGA παρόλο που χθες ένα από τα ζευγάρια που αποχώρησε από το J2US ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος (δείτε εδώ τα highlights).

Αφού λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και αφού αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, αμέσως μετά προχώρησε και σε μια ανακοίνωση για την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως σήμερα πρόκειται για την τελευταία εκπομπή του χρόνου καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων δεν πρόκειται το Χαμογέλα και πάλι να βγει στον αέρα.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως δεν θα επικεντρωθούν σε θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, όπως κάνουν, αλλά αντιθέτως θα είναι γιορτινή και ψυχαγωγική. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος την ρώτησε ποιος της έκανε ποδαρικό πέρυσι στο σπίτι της για μία χρονιά που αποδείχτηκε αρκετά δύσκολη για την ίδια αφού έχασε την μητέρα της.

Όμως η ίδια αποκάλυψε πως αυτή που της έκανε ποδαρικό ήταν η βαφτιστήρα της, η Έιντα, τονίζοντας όμως πως δεν φταίει η μικρή που δεν της άφησε ωραία γεύση το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.